Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la tors.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in max. 30 de zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014
, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 30 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;

b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;
Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 30 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.tors.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.tors.ro.