Întrebare: De ce mici posibile inadvertențe?
Tors.ro testează permanent noi produse, astfel încât să vi  le recomande pe acelea care au, într-adevăr, calități deosebite pentru copii. Căutăm produse premii, adesea inovate de puțin timp, sănătoase, dorim să evităm chinezăriile pe cât posibil, măcar pe cele de proastă calitate.

Ce are unic Tors.ro? Este un magazin permanent deschis nu doar în relație cu clienții, ci și cu furnizorii. De aceea pot să apară mici inadvertențe sau chiar mici gafe din partea noastră. Sperăm să fie nesemnificative și vă solicităm să ne contactați la contact [at]tors.ro, la pe numărul de telefon 0753.090.166 și sau email contact.tors[at]gmail.com și pentru bune, și pentru mai puțin bune. Promitem să încercăm să rezolvăm prompt și cu maximă seriozitate.

Întrebare: Pe când o mai mare varietate de produse?
Catalogul nostru de produse este reînnoit continuu, ideile de la dvs. sunt extrem de valoaroase. Nu ezitați să ne trimiteți pe contact[at]tors.ro sugestii de produse și/sau foto/clipuri cu produse deja achiziționate de pe site.

Întrebare: Costurile de transport diferă în funcție de produs?
Costurile de transport pot fi mai mari la produsele voluminoase.
Acest lucru este însă menționat clar în deschiderea secțiunii (categoriei) în care este plasat produsul.

Ca regulă pentru majoritatea secțiunilor, valoarea coșului peste 289 lei implică transport gratuit.

Întrebare: De ce este bună lâna?

Lâna este un material natural care ține de cald când e frid și ține piept vântului când vremea este în schimbare. Primăvara este un anotimp când vremea e capricioasă, iar produsele din lână devin o soluție sigură. Pentru produsele de corp, realizate dintr-o lînă merinos foarte fină, cât și pentru produsele de tip hăinuță, lâna este preferabilă materialelor sintetice. Pusă direct pe corp, lână absoarbe transpirația, astfel încât părinții nu trebuie să mai stea cu grija cî a transpirat copilul. În plus, copiii sunt fericiți întrucât scapă de înfofoleală, lâna nu are nevoie de multe straturi, este suficientă o îmbrăcăminte lejeră, de bună calitate.