LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

gPant Glacier Mountain Flannel (stoc limitat)/ scutec sau chiloțel antrenament oliță

produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro
recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
prezentare video

marime & culoare 


125 lei
99 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • un sistem format din 2 componente.

  1. un scutec exterior reutilizabil - extrem de fin și subțire (nu stă umflat, nu îl incomodează pe bebeluș, astfel încât acesta pare că are un chiloțel fin de bumbac). Acesta nu este un chiloțel obișnuit.
  Secretul său: în interior se află un alt strat (layer) fin dintr-un material impermeabil, inovativ ca tehnologie (sub brevet gNappies/gDiapers). Se numește gPouch și este parte a chiloțelului - se vând împreună.

  Acesta protejează - este dintr-un nailon inovativ. Se spală foarte ușor, se șterge și se poate refolosi imediat.

  Pentru detalii contact@tors.ro, 0753.090.166
 • Pentru a înțelege gPants, trebuie să înțelegem sistemul gNappies.

  Ce sunt gNappies?

  un sistem format din 2 componente.

  1. un scutec exterior reutilizabil (gPants) - extrem de fin și subțire (nu stă umflat, nu îl incomodează pe bebeluș, astfel încât acesta pare că are un chiloțel fin de bumbac). Dar gNappies nu este un chiloțel obișnuit.
  Secretul său: în interior se află un alt strat (layer) fin dintr-un material impermeabil, inovativ ca tehnologie (sub brevet gNappies/gDiapers). Se numește gPouch și este parte a gPant - se vând împreună.

  2. insertul de vâscoză 100% biodegradabil și absorbant. Vâscoza (sau mătasea artificială) este printre puținele materiale acceptate prin Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante. La acestea de adăugă super absrobantul sodium polyacrylate care reține lichidul. Întregul sistem, simplu de utilizat, păstrează pielea curată și în siguranță.

  Ce materiale au în compoziție gNappies?
  gPants: 92% bumbac și 8% spandex

  gNappies, intrat pentru prima oară acum pe piața din România, apelează la o invenție brevetată la nivel de SUA și Europa pentru a introduce unele dintre cele mai prietenoase cu mediul absorbante de unică folosință. Inserturile de unică folosință conțin fibre produse pe bază de celuloză care are la bază lemnul ușor, 100% biodegradabil și ecologic.

  gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology
  Inserturi de unică folosință – 100% biodegradabile: singurele certificate Cradle to Cradle) vâscoză celuloizică/raion, fulgi de celuloză, în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE)), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002.
  Super-absorbantul este poliacrilat de sodiu (SAP), un polimer non-toxic, verde, care absoarbe apa. Inserturile sunt fabricate in SUA.

  g-Cloth (varianta lavabilă); îl recomandăm în special la bebeluși mai măricei sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii: în contact cu pielea bebelușului - 2 straturi de bumbac fin, dedesubt 2 straturi de micro-fleece din poliester foarte fin.

  Inserturile de unică folosință sunt singurele certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri?
  Acest sistem nu ar fi funcțional fără inovație tehnologică a unor materiale.

  Secretul gNappies constă în gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology. Acesta este stratul (layer) minune, extrem de fin, dar extrem de eficient. Acesta oprește scurgerile care nu sunt din prima aborbite de insert dar lasa pielea sa respire.

  Secretul gNappies a făcut ca stratul de deasupra, chiloțelul care îmbracă totul să fie fin și delicat (98% bumbac, 8% spandex) și să nu arate bebe precum omuleții din reclamă costumați în buburuze.

  Cu inserturile de unică folosință fabricate în SUA, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o variantă fericită pentru părinții preocupați de sănătatea și viitorul copiilor (părinți care trăiesc, totuși, în secolul vitezei).

  Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  De acum, de când gNappies a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință creat din materiale prietenoase cu mediul și, mai important, prietenoase pentru pielea sensibilă a bebelușului.

  Inserturile de unică folosință

  Acestea sunt singurele absorbante certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri? V-am mai spus: secretul gNappies constă în tot sistemul, gPant de bumbac cu gPouch inclus.

  Bebeluși în pas cu tehnologia

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o varianta fericita pentru parintii preocupati de sanatatea si viitorul copiilor dar traiesc in secolul vitezei:-). Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  De acum, de când gNappies a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință create din materiale prietenoase cu mediul și, foarte important, prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului.
 • Marime: Ce dimensiuni avem nevoie pentru gNappies? Veti avea nevoie de gPants. Si veti avea nevoie de inserturi. gPants vin in urmatoarele dimensiuni: nou-nascut: 2-4 kg S- mic: 3-7 kg M- mediu: 5-13 kg L- mare: 11-16 kg XL- mai mare: 15+ kg Inserturile de un

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu
Produse similare

Pachet inserturi de unica folosinta M/L/XL- 32 buc - Made in SUA - Atentie, se folosesc cu gPant


100% biodegradabil (...)
» Arată-mi mai mult


67 lei cu TVA

52 lei cu TVA

Gumdrop Purple (stoc limitat) scutec sau chiloțel antrenament oliță


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Gigabye Blue (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Produse recomandate

Great Orange gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

Good Fortune Red gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


99 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Cele mai vândute

Wallies: Aphabet Fun


Decoreaza camera in cateva secunde! (...)
» Arată-mi mai mult


129 lei cu TVA