LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

Vopsea ecologică pentru ouă (set 4 plicuri) Marca Natural Earth Paint

52 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Set pliculețe cu 4 culori. Marca Natural Earth Paint.

  Vopselurile sunt realizate din amestecuri de legume, fructe și plante, fiind GMO free, gluten free și petroleum free.

  Cele 4 pliculete contin prafuri ecologice, obtinute din amestecuri de fructe, legume si plante. Prin amestec cu apa fiarta se pot obtine 4 culori de baza (verde, portocaliu, mov si bleu) sau combinatii ale acestora. Prafurile sunt GMO free, petroleum free si nu contin gluten.

  Kitul contine si cateva idei creative de vopsire a oualelor (ex. prin adaugarea de frunze pentru a crea forme specifice).

  Instructiuni de utilizare: turnati prafuletul din plic intr-o jumatate de cana de apa fierbinte. Lasati ouale in aceasta solutie pentru 10-20minute, apoi lasati-le sa se usuce.

  Caracteristici produs: cutie de carton cu 4 plicuri, fiecare plic contine 3g de pigment colorat, total 12g de pigmenti.

  ATENTIE! Acesta este un produs obtinut integral din ingrediente naturale. In comparatie cu vopselurile chimice, puterea sa de colorare este mult mai redusa iar nuantele obtinute sunt mai palide.

  Nota:
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu