LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

Starter kit: 1 gPant uni + 1 Pachet Inserts

prezentare video
147 lei
134 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Pachet Start 1gPants + 1 pachet inserturi: Culoarea gPantului o alegeți dvs (în limita stocului disponibil pentru modelele uni de gPants prezentate pe site). Vă rugăm precizați culoarea și mărimea dorite în câmpul de comentarii din formularul de comandă): culorile dorite și mărimea. Ofertă valabilă doar pentru modelele uni de gPants.

  gDiapers/gNappies a fost fondat de părinții australieni Kim & Jason Graham-Nye, care nu au putut concepe să puna plastic pe bebelușul lor, plastic care să ramana după utilizare în pământ tip de 500 de ani (timpul în care se degradează scutecele convenționale); astfel încât aceștia au brevetat o soluție mai bună.

  Pentru a înțelege gPants, trebuie să înțelegem sistemul gDiapers.

  Ce sunt gDiapers?

  Fiecare gDiaper este un sistem format din 2 componente.

  1. un scutec exterior reutilizabil (gPant) - extrem de fin și subțire (nu stă umflat, nu îl incomodează pe bebeluș, astfel încât acesta pare că are un chiloțel fin de bumbac). Dar gDiaper nu este un chiloțel obișnuit.
  Secretul său: în interior se află un alt strat (layer) fin dintr-un material impermeabil, inovativ ca tehnologie (sub brevet gDiapers). Se numește gPouch și este parte a gPant - se vând împreună.

  2. insertul de vâscoză li fibre de celuloză 100% biodegradabil și absorbant. Vâscoza (sau mătasea artificială) este printre puținele materiale acceptate prin Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante. La acestea de adăugă super absrobantul sodium polyacrylate care reține lichidul. Întregul sistem, simplu de utilizat, păstrează pielea curată și în siguranță.

  Ce materiale au în compoziție gDiapers?
  gPants: 92% bumbac și 8% spandex

  gDiapers, intrat pentru prima oară acum pe piața din România, apelează la o invenție brevetată la nivel de SUA și Europa pentru a introduce unele dintre cele mai prietenoase cu mediul absorbante de unică folosință. Inserturile de unică folosință conțin fibre produse pe bază de celuloză care are la bază lemnul ușor, 100% biodegradabil și ecologic.

  gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology
  Inserturi de unică folosință – 100% biodegradabile: singurele certificate Cradle to Cradle) vâscoză celuloizică/raion, fulgi de celuloză, în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002

  g-Cloth (varianta lavabilă); îl recomandăm în special la bebeluși mai măricei sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii: în contact cu pielea bebelușului - 2 straturi de bumbac fin, dedesubt 2 straturi de micro-fleece din poliester foarte fin.

  Inserturile de unică folosință sunt singurele certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri?
  Acest sistem nu ar fi funcțional fără inovație tehnologică a unor materiale.

  Secretul gDiapers constă în gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology. Acesta este stratul (layer) minune, extrem de fin, dar extrem de eficient. Acesta oprește scurgerile care nu sunt din prima aborbite de insert dar lasa pielea sa respire.

  Secretul gDiapers a făcut ca stratul de deasupra, chiloțelul care îmbracă totul să fie fin și delicat (98% bumbac, 8% spandex) și să nu arate bebe precum omuleții din reclamă costumați în buburuze.

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o varianta fericita pentru parintii preocupati de sanatatea si viitorul copiilor dar traiesc in secolul vitezei:-). Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  Inserturile de unică folosință

  Acestea sunt singurele absorbante certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri? V-am mai spus: secretul gDiapers constă în tot sistemul, gPant de bumbac cu gPouch inclus.

  Bebeluși în pas cu tehnologia

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o varianta fericita pentru parintii preocupati de sanatatea si viitorul copiilor dar traiesc in secolul vitezei:-). Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  De acum, de când gDiapers a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință create din materiale prietenoase cu mediul și, foarte important, prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului.
 • 1. Ce anume sunt gDiapers/gNappies?

  gDiapers sunt scutece pentru bebelusi formate din doua parti: cea reutilizabila, fabricata din 98% bumbac si 8% spandex pentru o mai buna elasticitate si durabilitate în timp.

  Puteți să alegeți modelul preferat. Sunt fini, nu au volum. Împreună cu gPouch și inserturi nu umflă burtica bebelușului și nu îl împiedică la mers, însă absorb precum un scutec convențional (de plastic).

  2. De ce am nevoie pentru a începe?

  Tot ceea ce ai nevoie pentru a începe să utilizezi gNappies = gPants și inserturi.

  Pentru inserturile de unica folosinta biodegradabile faceti-va planuri pentru 10 scutece pe zi. Ele scad in numar pe masura ce bebe creste.

  Inserturile lavabile le recomandam ca dublura pentru cazul in care aveti nevoie de un strat absorbant in plus, de exemplu pentru perioada somnului de noapte sau pur si simplu daca le preferati pe cele lavabile este in regula sa le folositi numai pe acestea.
  In cazul in care va hotarati sa le folositi pe ce lavabile aveti nevoie de 18-24 de schimburi pentru un copil pentru ca este bine de stiut ca necesita schimbari mai dese.

  3. Ce dimensiuni avem nevoie pentru gNappies?

  Veti avea nevoie de gPants. Si veti avea nevoie de inserturi.

  gPants vin in urmatoarele dimensiuni:
  nou-nascut: 2-4 kg
  S- mic: 3-7 kg
  M- mediu: 5-13 kg
  L- mare: 11-16 kg
  XL- mai mare: 15+ kg

  Inserturile de unica folosinta vin in urmatoarele dimensiuni:
  nou-nascut: S pentru gPants mic (S)
  M/ L/ XL pentru gPants M/ L/ XL
  Practic alegeti gPants pe marimea dorita iar inserturile sunt doar pe doua marimi: S si M/ L/ XL


  4. De ce inseturile gNappies sunt biodegradabile?

  Inserturile sunt de unica folosinta sunt 100% biodegradabile si sunt certificate Cradl to Cradl, ceea ce inseamna ca absolut toate componenetele insertului se vor intoarce in pamant intr-un mod neutru si pozitiv.

  Au la bază fulgii de celuloză din lemn ușor (material ecologic) și raion (vâscoză sau mătase artificială), în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE)), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002. Super-absorbantul este poliacrilat de sodiu (SAP) si este un polimer absorbant

  Insert de unica folosinta, 100% biodegradabil, poate fi pus la compost (pentru cine gradinareste si este familiarizat cu termenul) sau poate fi aruncat la gunoi. Alegerea este a ta. In ambele cazuri, vestea buna este ca in decurs de un anotimp el dispare de pe fata pamantului, se dezintegreaza total.

  Puneti insertul in gPant si…ta daaaam: aveti cel mai bun scutec pentru copilul dumneavoastra. Si pentru Pamant.

  Scutecele convenționale se degradează în 500 de ani.
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu
Produse similare

Pachet start S, M, L sau XL: 2 gPants (culori simple la alegere), un pachet inserturi unica folosinta (40 sau 32)


Contact 0753.090.166 sau contact[at]tors.ro (...)
» Arată-mi mai mult


248 lei cu TVA

229 lei cu TVA

Produse recomandate

Inserturi lavabile (se folosesc cu gPants)


Investești acum. Gratis după. Se pot (...)
» Arată-mi mai mult


159 lei cu TVA

140 lei cu TVA

Cele mai vândute

Muselina din bambus organic - 3 buc (120*120 cm).


Muselină de dimensiuni generoas ocupă (...)
» Arată-mi mai mult


129 lei cu TVA