LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

SAFETY BELT SOLUTION - LifeHammer

recomandat de tors.ro
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
prezentare video
89 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Safety Belt – Dispozitiv unic de reglare pe inaltime a centurii de siguranta!

  De curand a fost introdusa in lege obligativitatea folosirii centurii de siguranta si pe locurile din spate.

  Copiii cu varsta sub 12 ani sau cu inaltimea sub 150 cm trebuie sa poarte centuri de siguranta adaptate greutatii si dimensiunilor lor, iar cei cu varsta sub 3 ani se transporta numai in dispozitive de retinere omologate. Nerespectarea acestei masuri se sanctioneaza cu amenda de pana la 450 lei si trei puncte de penalizare.

  Principala grija a unui parinte responsabil trebuie sa fie siguranta copilului in masina, nu frica de a nu plati o amenda. Desi purtarea centurii de siguranta este una dintre cele mai elementare masuri pentru protejare an cazul unui accident, este esential modul de utilizare a acesteia. In cazul unui accident auto, suprafata rigida a unei centuri nepozitionata corespunzator poate crea leziuni la nivelul gatului, umerilor si a toracelui. Daca partea diagonala a centurii se pozitioneaza peste fata sau gatul foarte subtire al copiilor, aceasta poate cauza fracturarea gatului si a claviculei in momentul impactului. Daca partea inferioara se pozitioneaza peste abdomen, centura de siguranta se deplaseze in sus in cazul unui accident, ceea ce ar putea provoca leziuni ale organelor interne, prin compresie toracica. De aceea linia ventrala trebuie pozitionata cat mai jos posibil, pe solduri si nu pe abdomen, iar cea diagonala trecuta peste piept si traversand umerii. Usor de zis, dar parintii stiu, de cele mai multe ori este greu de pus in practica!

  Pentru a-i ajuta pe cei care se confrunta cu aceasta problema, LifeHammer a creat SAFETY BELT SOLUTION, un dispozitiv unic de reglare pe inaltime a centurii de siguranta. Acesta ofera mai mult confort pe locurile din spate pentru copii și adulți. Cu ajutorul lui centura de siguranta se aseaza confortabil pe umar. SAFETY BELT SOLUTION este potrivita pentru mai multe dimensiuni ale corpului si poate fi combinata cu un inaltator. Nu necesita omologare suplimentara deorece, odata instalata, centurile de siguranta ale masinii isi pastrează functia lor initiala.

  SAFETY BELT SOLUTION se monteaza cu usurinta.

  In pachetul safety belt gasiti o curea care trebuie fixata pe spatarul scaunului. Inainte sa fixati cureaua pe spatarul scaunului trebuie sa montati dispozitivul Safety Belt pe aceasta. Dispozitivul se monteaza usor, doar trebuie sa treceti cureaua centurii de siguranta prin dispozitiv si sa o fixati in pozitia in care doriti, cu ajutorul clemei care o gasiti pe dispozitivul safety belt. Dupa ce ati montat dispozitivul pe curea, trebuie sa fixati cureaua pe spatarul scaunului. Glisati un capat al curelei pe sub spatarul scaunului si al doilea capat il treceti pe deasupra spatarului. Cele doua capete ale curelei se unesc in portbagajul masinii, cu ajutorul unei cleme care o gasiti in pachetul Safety Belt. Dupa ce ati montat cureaua si ati fixat dispozitivul safety belt la inaltimea potrivita, trebuie sa montati centura de siguranta pe dispozitiv. Aceasta se prinde cu ajutorul clemei de pe produsul Safety Belt.

  Nu necesita demontarea cand nu este folosita!

  Inainte de utilizare trebuie facut testul centurii de siguranta, pentru a decide daca SAFETY BELT trebuie folosita impreuna cu un inaltator sau fara.

  Se aseaza copilul pe bancheta din spate, rezemat de spatarul banchetei. Daca genunchii copilului se indoaie la nivelul marginii banchetei acesta poate sa stea fara inaltator. Daca nu, copilul trebuie pus intr-un scaun auto special sau intr-un inaltator.
  Se prinde centura de siguranta. Daca partea inferioara este pozitionata pe soldurile copilului, acesta poate sa stea în masina fara inaltator. Daca se pozitioneaza in dreptul burticii, copilul trebuie pus intr-un inaltator auto.
  La aceasta varsta zona coxala fiind subdezvoltata, este important pentru inaltatoarele de scaun sa fie prinse bine cu centura de siguranta din jurul bazinului, in caz de accident sa nu alunece.
  In ceea ce privește partea superioara a centurii de siguranta, aceasta se pozitioneaza cu jutorul dispozitivului SAFETY BELT SOLUTION peste umar si clavicula.
  Desi legiuitorul stabileste varsta de 3 ani ca limita de la care se poate folosi centura de siguranta a masinii, recomandam folosirea acesteia doar in jurul varstei de 4-5 ani, cand umerii sunt destul de stabili.
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu