LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

Pachet inserturi de unica folosinta M/L/XL- 32 buc - Made in SUA - Atentie, se folosesc cu gPant

produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro
recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural
prezentare video
67 lei
52 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Inserturile de unică folosință

  Acestea sunt singurele absorbante certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri? V-am mai spus: secretul gNappies constă în tot sistemul, gPant de bumbac cu gPouch inclus.


  Ce sunt gNappies?
  un sistem format din 2 componente.

  1. un scutec exterior reutilizabil (gPants) - extrem de fin și subțire (nu stă umflat, nu îl incomodează pe bebeluș, astfel încât acesta pare că are un chiloțel fin de bumbac). Dar gNappies nu este un chiloțel obișnuit.
  Secretul său: în interior se află un alt strat (layer) fin dintr-un material impermeabil, inovativ ca tehnologie (sub brevet gNappies). Se numește gPouch și este parte a gPant - se vând împreună.

  2. insertul de vâscoză 100% biodegradabil și absorbant. Vâscoza sau mătasea artificială, este printre puținele materiale acceptate Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante. Super absobantul folosit este sodium polyacrylate. De ce? Pentru ca functionează minunat și a fost extrem de testat in SUA si în Europa, iar rezultatele testelor sunt edificatoare. Detalii aici http://www.gdiapers.com/diaper-therapy/sap-a-sticky-subject

  Ce materiale au în compoziție gNappies?
  gPants: 92% bumbac și 8% spandex

  gNappies, intrat pentru prima oară acum pe piața din România, apelează la o invenție brevetată la nivel de SUA și Europa pentru a introduce unele dintre cele mai prietenoase cu mediul absorbante de unică folosință. Inserturile de unică folosință conțin fibre produse pe bază de celuloză care are la bază lemnul ușor, 100% biodegradabil și ecologic.

  gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology
  Inserturi de unică folosință – 100% biodegradabile: singurele certificate Cradle to Cradle) vâscoză celuloizică/raion, fulgi de celuloză, în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE)), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002
  Super absorbantul este poliacrilat de sodium.

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, să nu ne întoarcem (total) cu decenii în urmă spălând totul după bebe și nici să îl ținem cu urina și fecalele pe piele.

  Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună.

  De acum, de când gNappies a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință creat din material prietenoase cu mediul și, mai important, prietenoase pentru pielea sensibilă a bebelușului.

  Mai puțin gunoi, vă rugăm
  Un scutec convețional (la bază, realizat din hidrocarburi) are nevoie de 500 de ani pentru a se degrada. gNappies sunt extrem de prietenoși cu mediul - 100% biodegradabile

  Pare a fi prea bun pentru a fi utilizabil. Dar... Da… Funcționează!
 • De ce am nevoie pentru a începe?

  Tot ceea ce ai nevoie pentru a utiliza gNappies sunt gPants si inserturile.
  Pachetul pentru nou nascuti este perfect pentru a incepe daca bebe este pe drum. In acest pachet ai 12 gPants pentru nou-nascut si doua pungi de inserturi de unica folosinta biodegradabile. Inserturile lavabile se cumpara separat.

  Noi va recomandam sa asteptati sa mai creasca un pic pana sa le folositi pe cele lavabile, dimensiunea lor fiind un pic prea mare pentru un bebe atat de mic :-)
  In cazul in care copilul dumneavoastra a trecut de etapa de nou-nascut, va recomandam 6-8 perechi de gPants din fiecare dimensiune. Aveti posibilitatea sa alegeti culorile dorite sau scrieti-ne pe contact@tors.ro si va vom face un pachet de 6 gPants cu o reducere de 10%.

  Pentru inserturile de unica folosinta biodegradabile faceti-va planul pentru 10 scutece pe zi. Ele scad in numar pe masura ce bebe creste.
  Inserturile lavabile le recomandam ca dublura pentru cazul in care aveti nevoie de un strat absorbant in plus, de exemplu pentru perioada somnului de noapte sau pur si simplu daca le preferati pe cele lavabile este in regula sa le folositi numai pe acestea.

  In cazul in care va hotarati sa le folositi pe ce lavabile aveti nevoie de 18-24 de schimburi pentru un copil pentru ca este bine de stiut ca necesita schimburi mai dese.

  Inserturile de unica folosinta vin in urmatoarele dimensiuni:
  nou-nascut: S pentru gPants mic (S)
  M/ L/ XL pentru gPants M/ L/ XL
  Practic alegeti gPants pe marimea dorita iar inserturile sunt doar pe doua marimi: S si M/ L/ XL
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu
Produse similare

Gumdrop Purple (stoc limitat) scutec sau chiloțel antrenament oliță


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Goddess Pink (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

89 lei cu TVA

gPant Glacier Mountain Flannel (stoc limitat)/ scutec sau chiloțel antrenament oliță


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


125 lei cu TVA

99 lei cu TVA

Produse recomandate

Great Orange gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

Good Fortune Red gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


99 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Cele mai vândute

Wallies: Aphabet Fun


Decoreaza camera in cateva secunde! (...)
» Arată-mi mai mult


129 lei cu TVA