LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

Great Orange gPants (stoc limitat)

produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro
recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
prezentare video

 


98 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Pentru a înțelege gPants, trebuie să înțelegem sistemul gNappies.

  Ce sunt gNappies?

  un sistem format din 2 componente.

  1. un scutec exterior reutilizabil (gPants) - extrem de fin și subțire (nu stă umflat, nu îl incomodează pe bebeluș, astfel încât acesta pare că are un chiloțel fin de bumbac). Dar gNappies nu este un chiloțel obișnuit.
  Secretul său: în interior se află un alt strat (layer) fin dintr-un material impermeabil, inovativ ca tehnologie (sub brevet gNappies/gDiaperies). Se numește gPouch și este parte a gPant - se vând împreună.

  2. insertul de vâscoză 100% biodegradabil și absorbant. Vâscoza (sau mătasea artificială) este printre puținele materiale acceptate prin Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante. La acestea de adăugă super absrobantul sodium polyacrylate care reține lichidul. Întregul sistem, simplu de utilizat, păstrează pielea curată și în siguranță.

  Ce materiale au în compoziție gNappies?
  gPants: 92% bumbac și 8% spandex

  gNappies, intrat pentru prima oară acum pe piața din România, apelează la o invenție brevetată la nivel de SUA și Europa pentru a introduce unele dintre cele mai prietenoase cu mediul absorbante de unică folosință. Inserturile de unică folosință conțin fibre produse pe bază de celuloză care are la bază lemnul ușor, 100% biodegradabil și ecologic.

  gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology
  Inserturi de unică folosință – 100% biodegradabile: singurele certificate Cradle to Cradle) vâscoză celuloizică/raion, fulgi de celuloză, în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE)), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002

  g-Cloth (varianta lavabilă); îl recomandăm în special la bebeluși mai măricei sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii: în contact cu pielea bebelușului - 2 straturi de bumbac fin, dedesubt 2 straturi de micro-fleece din poliester foarte fin.

  Inserturile de unică folosință sunt singurele certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri?
  Acest sistem nu ar fi funcțional fără inovație tehnologică a unor materiale.

  Secretul gNappies constă în gPouch: un material inovativ, brevetat, din Nylon-gBreath Technology. Acesta este stratul (layer) minune, extrem de fin, dar extrem de eficient. Acesta oprește scurgerile care nu sunt din prima aborbite de insert dar lasa pielea sa respire.

  Secretul gNappies a făcut ca stratul de deasupra, chiloțelul care îmbracă totul să fie fin și delicat (98% bumbac, 8% spandex) și să nu arate bebe precum omuleții din reclamă costumați în buburuze.

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o varianta fericita pentru parintii preocupati de sanatatea si viitorul copiilor dar traiesc in secolul vitezei:-). Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  De acum, de când gNappies a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință creat din materiale prietenoase cu mediul și, mai important, prietenoase pentru pielea sensibilă a bebelușului.

  Inserturile de unică folosință

  Acestea sunt singurele absorbante certificate Cradle to Cradle și sunt gândite să protejeze pielea de aciditatea urinei, astfel încât pielea bebelușului să rămână perfect curată, precum în cazul absorbantelor din plastic. Dar cum este posibil să nu existe scurgeri? V-am mai spus: secretul gNappies constă în tot sistemul, gPant de bumbac cu gPouch inclus.

  Bebeluși în pas cu tehnologia

  Cu inserturile de unică folosință, tehnologia dă șansa bebelușilor de azi să fie moderni, safe și cu absorbante 100% ecologice și biodegradabile, fiind o varianta fericita pentru parintii preocupati de sanatatea si viitorul copiilor dar traiesc in secolul vitezei:-). Desigur, scutecele lavabile pot fi utilizate în completare, mai ales când bebelușul este mai mare și știe să spună sau ca dublura la cele de unica folosinta pe timpul noptii pentru un somn odihnitor pentru intreaga familie.

  De acum, de când gNappies a acceptat să intre pe piața din România, prin Tors.ro, putem schimba scutecul bebelușului aruncând la gunoi un insert de unică folosință create din materiale prietenoase cu mediul și, foarte important, prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului.
 • culoare: Bold tartan flannel în turquoise și orange. Ediție limitată

  gPants lasă pielea să respire.

  1. Ce anume sunt gNappies?

  gNappies sunt scutece pentru bebelusi formate din doua parti: cea reutilizabila, fabricata din 98% bumbac si 8% spandex pentru o mai buna elasticitate si durabilitate în timp.

  Puteți să alegeți modelul preferat. Sunt fini, nu au volum. Împreună cu gPouch și inserturi nu umflă burtica bebelușului și nu îl împiedică la mers, însă absorb precum un scutec convențional (de plastic).


  2. De ce am nevoie pentru a începe?

  Tot ceea ce ai nevoie pentru a începe să utilizezi gNappies = gPants și inserturi.

  Pachetul pentru nou nascuti este perfect pentru a incepe daca bebe este pe drum. In acest pachet ai 12 gPants pentru nou-nascut si doua pungi de inserturi de unica folosinta biodegradabile. Inserturile lavabile se cumpara separat. Noi va recomandam sa asteptati sa mai creasca un pic pana sa le folositi pe cele lavabile, dimensiunea lor fiind un pic prea mare pentru un bebe atat de mic :-)

  In cazul in care copilul dumneavoastra a trecut de etapa de nou-nascut, va recomandam 6 perechi de gPants din fiecare dimensiune. Aveti posibilitatea sa alegeti culorile dorite sau scrieti-ne pe contact@tors.ro si va vom face un pachet de 6 gPants cu o reducere de 10% pentru prima comandă și 5% pentru următoarele de tip pachet de 6.

  Pentru inserturile de unica folosinta biodegradabile faceti-va planuri pentru 10 scutece pe zi. Ele scad in numar pe masura ce bebe creste.

  Inserturile lavabile le recomandam ca dublura pentru cazul in care aveti nevoie de un strat absorbant in plus, de exemplu pentru perioada somnului de noapte sau pur si simplu daca le preferati pe cele lavabile este in regula sa le folositi numai pe acestea.
  In cazul in care va hotarati sa le folositi pe ce lavabile aveti nevoie de 18-24 de schimburi pentru un copil pentru ca este bine de stiut ca necesita schimbari mai dese.

  3. Ce dimensiuni avem nevoie pentru gNappies?

  Veti avea nevoie de gPants. Si veti avea nevoie de inserturi.

  gPants vin in urmatoarele dimensiuni:
  nou-nascut: 2-4 kg
  S- mic: 3-7 kg
  M- mediu: 5-13 kg
  L- mare: 11-16 kg
  XL- mai mare: 15+ kg

  Inserturile de unica folosinta vin in urmatoarele dimensiuni:
  nou-nascut: S pentru gPants mic (S)
  M/ L/ XL pentru gPants M/ L/ XL
  Practic alegeti gPants pe marimea dorita iar inserturile sunt doar pe doua marimi: S si M/ L/ XL


  4. De ce inseturile gNappies sunt biodegradabile?

  Inserturile sunt de unica folosinta sunt 100% biodegradabile si sunt certificate Cradl to Cradl, ceea ce inseamna ca absolut toate componenetele insertului se vor intoarce in pamant intr-un mod neutru si pozitiv.

  Au la bază fulgii de celuloză din lemn ușor (material ecologic) și raion (vâscoză sau mătase artificială), în conformitate cu Decizia Comisiei Europene din 24 octombrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produse igienice absorbante [notificată cu numărul C(2014) 7735] (2014/763/UE)), link http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=OJ:JOL_2014_320_R_0002. Super-absorbantul este poliacrilat de sodiu (SAP) si este un polimer absorbant.

  Insert de unica folosinta, 100% biodegradabil, poate fi pus la compost (pentru cine gradinareste si este familiarizat cu termenul) sau poate fi aruncat la gunoi. Alegerea este a ta. In ambele cazuri, vestea buna este ca in decurs de un anotimp el dispare de pe fata pamantului, se dezintegreaza total.


  Puneti insertul in gPant si…ta daaaam: aveti cel mai bun scutec pentru copilul dumneavoastra. Si pentru Pamant.

  Scutecele convenționale se degradează în 500 de ani. Vedeți foto aici.
 • Marime: Ce dimensiuni avem nevoie pentru gNappies? Veti avea nevoie de gPants. Si veti avea nevoie de inserturi. gPants vin in urmatoarele dimensiuni: nou-nascut: 2-4 kg S- mic: 3-7 kg M- mediu: 5-13 kg L- mare: 11-16 kg XL- mai mare: 15+ kg Inserturile de un

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu
Produse similare

Gorgeously Girly Pant (stoc limitat)/ scutec sau chiloțel antrenament oliță


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


112 lei cu TVA

98 lei cu TVA

Groundhog Brown (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


98 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Good Fortune Red gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


99 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Produse recomandate

Good Fortune Red gPants (stoc limitat)


Fabricat din 92% bumbac si 8% spandex (...)
» Arată-mi mai mult


99 lei cu TVA

89 lei cu TVA

Cele mai vândute

Wallies: Aphabet Fun


Decoreaza camera in cateva secunde! (...)
» Arată-mi mai mult


129 lei cu TVA