LEGENDA
produs premium, recomandat fără rezerve produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro recomandat de tors.ro
recomandat de cititori recomandat de cititori
produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori produs nou introdus, așteptăm reacții de la cititori
produs 100% natural produs 100% natural

Buburuza roșie- Tikkiceii premium

produs premium, recomandat fără rezerve
recomandat de tors.ro
produs 100% natural
prezentare video

marime 


89 lei
Stoc epuizat momentan. Produs disponibil la comandă.


 • Piele naturală interior - exterior

  Căptuşeală fină de piele

  Talpă din TPU, flexibilă, anti-derapantă, impermeabilă

  Talpa este căptuşită cu burete de latex de 3 mm

  Extrem de uşori, cântăresc cca 100g.

  Tikkiceii sunt destinaţi îndeosebi folosirii la interior, însă pot fi folosiţi şi la exterior. Vă rugăm să aveţi în vedere că datorită structurii lor foarte joase, sunt mai sensibili la uzură decât pantofiorii clasici cu talpă înaltă.

  Tikkiceii Premium:
  - au talpa din TPU (thermoplastic polyurethane) - spre deosebire de modelul simplu, care are talpa din piele velur.

  Modelul Premium are talpa mai adaptată atat pentru exterior, cât și pentru interior (modelul simplu se adaptează mai bine interiorului, vine "mănușă" pe picior, fiind 100% natural, inclusiv talpa - piele velur.)

  Tikiceii Premium:
  - sunt hand-made
  - au diferite aplicaţii vesele gen animale sau flori.

  Noutatea la Tikkiceii Premium o constituie talpa din TPU, materialul folosit fiind superior cauciucului din majoritatea punctelor de vedere: este elastic, rezistent la uzură, ultra flexibil, foarte uşor, reciclabil şi mai ales anti-derapant pe suprafeţe alunecoase. Materialul din talpă este folosit la încălţăminte montană, la cea de căţărat sau drumeţii, în domenii unde este nevoie de aderenţă maximă şi cât mai puţină uzură. Nu necesită niciun fel de întreţinere, este suficient să ştergeţi talpa cu un şerveţel umed.
  Pielea din gama premium este box moale din piele de vită, tăbăcită şi vopsită special pentru noi la tăbăcăria Tamiv Business srl din Braşov, firmă cu tradiţie de zeci de ani în domeniu. Cel mai important aspect al pielii Tamiv este că a fost prelucrată conform standardelor europene în vigoare, pielea fiind complet lipsită de substanţe chimice interzise gen formaldehidă sau chrom hexavalent.

  Tikkiceii sunt ideali pentru acasă sau la grădiniţă, sunt ultra comozi şi confortabili, lasă picioarele să se mişte liber, le menţin calde şi protejate. La grădiniţă copiii se simt extrem de bine pe parcursul întregii zile, datorită faptului că papuceii sunt foarte moi, lejeri şi nu supraîncălzesc piciorul.

  Tikkiceii sunt excelenţi ca şi pantofiori pentru primii paşi. Doar talpa ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluşi. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculţi până învaţă să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafaţa pe care păşesc, au echilibru şi îşi întăresc muşchii pentru formarea unui mers corect.

  Tikkiceii nu îngrădesc deloc dezvoltarea naturală a picioarelor, ci doar le protejează tălpiţele de suprafeţele reci, dure sau alunecoase. Puteţi folosi papuceii pentru a exersa primii paşi acasă, în parc, la bunici, oriunde mergeţi la plimbare. Buretele integrat în talpă este suficient de protectiv încât copilul să nu simtă rece sau obiecte ascuţite, însă menţine talpa flexibilă, asigurând senzaţia de mers desculţ.


  Important
  Modelul premium, cu aplicații (ex. trandafir delicat, aventuri cu mașina și toate celelalte modele) are o talpă mai rugoasă, cu mai mare aderență - talpa adaptată mai bine pentru exterior, curte, de ex., unde copilul poate păși chiar și pe pietriș. De asemenea, pentru suprafețele foarte alunecoase (ex. gresie lucioasă) este mai recomandat acest model.
  Pentru interior și pentru o foarte mare flexibilitate a tăplii, modeul simplu răspunde foarte bine.

  Recomandare
  Vă recomandăm să nu comandaţi exclusiv după vârstă sau mărimi valabile în Uniunea Europeană, pentru că acestea sunt orientative, cel mai indicat este să măsuraţi talpa copilului.

  Măsurați talpa piciorului
  Puneţi copilul cu piciorul pe o suprafaţă perfect plană (talpa trebuie să fie întinsă de greutatea corpului) şi măsuraţi cu o ruletă sau riglă distanţa de la vârful degetului mare până la spatele călcâiului. La copiii sub 18 luni, mai ales dacă sunt la primii paşi, recomandăm botoşei cu cca 0,5-0,7 cm mai mari, iar la copiii mari peste 2 ani care merg bine deja vă sugerăm să comandaţi papucei cu cca 0,7-1 cm mai mari.
 • Vă recomandăm să nu comandaţi exclusiv după vârstă sau mărimi EU, pentru că acestea sunt orientative, cel mai indicat este să măsuraţi talpa copilului.

  Puneţi copilul cu piciorul pe o suprafaţă perfect plană (talpa trebuie să fie întinsă de greutatea corpului) şi măsuraţi cu o ruletă sau riglă distanţa de la vârful degetului mare până la spatele călcâiului. La copiii sub 18 luni, mai ales dacă sunt la primii paşi, recomandăm botoşei cu cca 0,5-0,7 cm mai mari, iar la copiii mari peste 2 ani care merg bine deja vă sugerăm să comandaţi papucei cu cca 0,7-1 cm mai mari.
 • N-ai găsit informațiile pe care le căutai despre acest produs? Ai întrebări la care nu ți-am răspuns? Nu iți pierde vremea dând Google. Scrie-ne la clienti[at]tors.ro și îți povestim tot ce știm.

Comentarii

Te rugăm să ne spui tot ce știi despre acest produs și iți promitem că ne vom bucura tare mult și chiar iți vom răspunde! Toate produsele le alegem cu grijă maximă și vrem să știm părerea ta, fie bună, fie mai puțin bună.

Trimite un comentariu

Nume
Email
Subiect
Comentariu
Produse similare

Trenul vesel - Tikkiceii Premium (Botosei) - piele interior și exterior


Hand-made. Produs din piele, adaptat (...)
» Arată-mi mai mult


89 lei cu TVA

Elefantul jucăuș- Tikkiceii premium


Hand-made. Produs din piele, adaptat (...)
» Arată-mi mai mult


89 lei cu TVA

Flori de mai - Tikkiceii premium (Botoșei) - piele interior și exterior


Hand-made. Produs din piele, adaptat (...)
» Arată-mi mai mult


89 lei cu TVA